Betyg och bedömning

Som förstelärare på Wisbygymnasiet leder jag en grupp kollegor inom kollegialt lärande. Området som våra diskussioner handlar om är ”Betyg och bedömning” och då fokuserar vi framför allt på att läsa, reflektera, diskutera och dela med oss om våra erfarenheter inom denna viktiga del av vår vardag som lärare. Vi utgår mestadels från materialet som finns på Skolverkets webbaserade kursen ”Betyg och bedömning”, som jag vet att flera här på Gotland har genomgått eller håller på att arbeta med.

Under våren tänkte jag använda Pedagog Gotland som ett extra forum där jag kan ta upp några av de frågorna, förslag eller funderingar som blir aktuella under våra träffar för kollegialt lärande.

Jag hoppas att detta blir ett levande bloggsamtal där olika erfarenheter och idéer som har med betyg och bedömning att göra kommer fram.

Vänligen,

Cristina Llanos Corcuera, lärare, Wisbygymnasiet

Senaste kommentarer
  1. Linus Sällström