Vi letar efter just dig!

Vad håller du på med just nu? Vad ligger i planeringsstadiet eller vad har redan blivit gjort? Vilka saker går du och funderar på just nu eller vad är det som gör att du inte riktigt vet hur du ska ta dig vidare? Hur var det med det där lektionspasset som gick alldeles strålande eller vad hände när det blev totalt misslyckat? Varför gick samlingen med barnen som en dans och varför blev utflykten som den blev när den egentligen kunde ha gått lite bättre?

Vi vill gärna att du skriver om just detta eller något helt annat. Det kan vara långt och det kan vara kort men vi som läser är nyfikna på vad du gör på jobbet medan vi andra är på våra jobb. Att få ta del av andras tankar berikar ens egen arbetsvardag vilket i sin tur kan vara avstampet till egen utveckling eller till och med nya kontakter.

Om du skulle kunna tänka dig att dela med dig av stort eller smått kan du skicka in din text och bild till Johan eller Marie så publicerar vi eller så skapar vi en egen inloggning till dig så bloggar du själv. För att du ska veta hur du gör har vi gjort två filmer, en som visar hur du bloggar i en app (iOS) och en film om hur du bloggar på din dator. Du hittar filmerna här.

Vi väntar med spänning att du ska höra av dig.

Marie Andersson, IT-pedagog