Årets sommarlovshyllning

Då var det dags för skolavslutning. Jag och Maria känner att vi tvingats vara lite övertydliga med klassen detta läsår. Ja, kanske rent av lite stränga. Men vi vill ju ändå hävda att vi som klassföreståndare ändå är klassens största fans. Det var dags att göra årets hyllning till vår klass.

Jag återanvände studentlåten som jag skrev ifjol, men drog ned tempot en aning. Jag lade på nya gitarrer och undrade lite försiktigt om Maria kunde tänkas sig en ny variant på fjolårets studentlåt. Maria bangar aldrig.

Årets hyllning består av två tagningar sång (eller vad vi nu ska kalla det) och cirka 15 minuters greenscreenfilmande. Och en Photoshopfil bestående av 46 lager.

Så skruva upp volymen och släng bort alla skämskuddar! Här har ni resultatet

Linus Sällström och Maria Palje, klassföreståndare i HA17 (handels- och administrationsprogrammet), Wisbygymnasiet

Senaste kommentarer
  1. Cristina