Levande Verkstad med särskolan

Under höstlovet fick personal från särskolan på Gotland möjlighet att delta i en halvdags workshop i Levande Verkstad.  Workshopen var en kollegial fortbildning ledd av Emilie Walter och Malin Munkhammar.

Ledord i Levande Verkstad är exempelvis ”utforska”, ”experimentera” och ”lek”. När du går en kurs i skapande är det ibland svårt att släppa prestationskraven. Genom att medvetet arbeta med metoder som tillåter deltagarna att skapa utan att haka upp sig på sådant öppnar Levande Verkstad nya sätt i skapandet.

Låter det här som ett spännande upplägg för dig? På Stockholms Södra Folkhögskola finns flera olika utbildningar för pedagoger, både korta och långa, på delvis distans och på plats. Ta chansen och gå den ifall du har möjlighet!

Malin Munkhammar och Emelie Walter, lärare, särskolan